onsdag den 25. maj 2011

Yoga Rave


Jeg besluttede for få dage siden, at yoga - det ville jeg prøve! Måske det endda kunne gå hen og være godt for mig...?.. Yoga skulle jo eftersigende give indre styrke, ro og velvære. Hmm..

I dag var så dagen, hvor jeg skulle prøve yoga (intro) for første gang i mit lokale fitness center.
Vi var nok små 20 deltagere - én af deltagerne var ikke dansk, så undervisningen foregik på engelsk. Ikke det værste der kunne ske, men ville nu have foretrukket det på dansk. Nå, men pyt!

Om yoga
Jeg har nu lært, at yoga handler om at forene krop, sind og åndedræt. Der undervises bl.a. i forskellige former for åndedrætsteknikker og kropsstillinger - dette skulle eftersigende gøre godt for kredsløbet, muskulaturen, immumforsvaret, fordøjelsen m.m. Det lyder da meget godt! So far ingen resultater for mig på dette område, men mon ikke der kræves mere end en enkelt time? :-)
Alle kan deltage i yoga, uanset alder og uanset, hvor smidig man er. Alle yoga sessions afsluttes med afspænding, hvilket giver ro til sindet.


Underviseren gjorde desuden opmærksom på, at hun skulle deltage i et yoga rave - uden alkohol og stoffer - men det lyder da lidt spøjst. Nok lidt for hippie-agtigt til mig..

Alt i alt synes jeg umiddelbart godt om det - det var stille og roligt, man får brugt sine muskler lidt og man får "renset ud". Jeg tror faktisk på, at det er godt for sindet og jeg må sige, at jeg næsten følte mig helt høj da jeg forlod centret.

2 kommentarer:

 1. Hold op en lækker blog du har!
  Jeg følger dig bestemt nu!
  Sabine
  Sabinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tusind tak - du er meget velkommen :-)
  Jeg glæder mig også til at følge din blog fremover!

  Mette

  SvarSlet

Tak for dit besøg på min blog - læg gerne en kommentar, det bliver jeg så glad for :-)