søndag den 29. maj 2011

Olé olé olé olé!...

Ole Henriksen er fantastisk. Ikke bare laver han fantastiske produkter, som får huden til at gløde og stråle af sundhed, han synes også at have en fantastisk personlighed. Og så får man jo lyst til at støtte ham og hans foretagende :-)
Da hjemmesiden Ezzence for noget tid siden havde 50 % på alt Ole Henriksen slog jeg derfor til og spenderede en formue på de vidunderlige produkter. Se selv!

In my opinion the Danish guru of beauty Ole Henriksen is fantastic - and his products as well. The danish webpage Ezzence had a sale a while ago where I got 50 % off on all the produtcs of Ole Henriksen. I spent a fortune, look!

Produkterne samlet i en fin bakke fra Trip Trap.
All of my products gathered on a sort of trey fra the Danish company Trip Trap.

Blandt mine produkter har jeg nogle yndlings. Hver eneste dag bruger jeg African Red Tea produkterne og jeg elsker dem og er fuldstændig afhængig af dem.

I have a few favourites among my Ole Henriksen products. These are listed below. On this webpage you can read more about all of his products.


Anmeldelse af Foaming Cleanser:
Hver eneste aften renser jeg huden (og fjerner makeup'en) med African Red Tea Foaming Cleanser. Det vil sige, at flasken er fyldt med væske, men det kommer ud som skum. Og dét synes jeg er meget mere behageligt at bruge end flydende væske. Nemmere at håndtere og lidt sjovere :-)

Et klogt hoved har fortalt mig, at man når man renser huden skal man lade produktet virke i 30 sekunder før man skyller det af igen.. For ellers virker det ikke ordentligt.

Hvis ikke jeg bruger en ansigtscreme efter brug af denne foam cleanser kan den godt føles lidt hård ved huden. Jeg har meget sart og følsom hud, så jeg bruger altid ansigtscreme efterfølgende og så er der ingen problemer. Jeg føler cleanseren får alt snavs og makeup af og efter jeg er begyndt at bruge denne cleanser synes jeg min hud stråler meget mere.Anmeldelse af Express the Truth:
Denne ansigtscreme er guld værd! Den er silkeblød at bruge og meget drøj i brug. Man behøver kun en lille klat til hele ansigtet og så rækker det også til lidt af halsen. Men selvom den er drøj i brug må jeg sige, at man får lyst til at bade i den - så lækker er den!
Jeg bruger denne creme hver eneste aften og har ikke behov for at bruge den om morgenen også, for den kan føles lidt fed og om morgenen er min hud stadig silkeblød fra aftenen før og jeg kan tage makeup på direkte.

Jeg har døjet lidt med mørke rande under øjnene, men efter jeg er begyndt at bruge Express the truth er det blevet et meget mindre problem for mig og jeg bruger slet ikke så meget concealer mere, som jeg engang syntes det var nødvendigt at gøre. Desuden er duften meget behagelig og neutral.

Anmeldelse Sugar Glow Face Scrub:
Denne scrub skal bruges et par gange om ugen og det har jeg også lyst til at gøre. Jeg synes godt, at min hud efter en scrub kan blive lidt rød og føles ekstra følsom, så derfor bruger jeg altid en scrub om aftenen inden sengetid eller når jeg ved, at jeg bare skal være hjemme. Den dufter rigtig skønt og kornene i den er ikke så store og voldsomme, så de er ikke så hårde ved huden.
Jeg synes min hud gløder og stråler flere dage efter jeg har brugt den, men det er jo også sundt at slippe af med alle de døde hudceller.
Den kan kun anbefales!Anmeldelse af Nurture Me: Denne ansigtscreme Nurture Me er også ret skøn. Jeg bruger den især om vinteren, hvor den bidende vind og kulden kan være hårdt for ens hud.
Den dufter rigtig skønt af en eller anden frugt jeg ikke kan komme i tanke om.
Den føles meget cremet og silkeblød at smøre på og den tørrer hurtigt ind og efterlader huden dejlig blød.
Selvom jeg er stor fan af Ole Henriksens produkter er jeg ikke fan af priserne. Jeg synes det er mange penge at bruge, så jeg må indrømme at jeg vil vente på, at der en dag igen kommer tilbud på hans produkter så man kan spare en masse penge :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for dit besøg på min blog - læg gerne en kommentar, det bliver jeg så glad for :-)