søndag den 5. august 2012

StrikkelystenJeg kan godt lide at strikke, men som jeg måske har nævnt, så kan jeg kun slå masker op, strikke ret og lidt vrang og lukke af. Det kunne være enormt fedt at kunne strikke varme sokker til vinteren, en blød og lunende hue osv. Men man kommer ikke langt med ret og vrang som det eneste når jeg ikke kender nogle kombinationer eller ved hvordan man strikker andet en firkanter. Derfor har været på biblioteket i Rønne for at låne lidt inspiration - det blev til en CD-rom hvor der er teknikker, leksikon og videoer, som viser hvordan man gør. Den kan anbefales!

Derudover har en venindes mor lånt mig et lille strikkehæfte fra Hendes Verden, hvor der også er lidt inspiration og strikkeskole. Det hjælper vel alt sammen.
Da jeg sidst købte strikkepinde i en garnbutik havde de gamle DROPS magasiner som blev foræret væk til kunder, så det hapsede jeg et par stykker af også.
Så nu er det bare at gå i gang med at øve!

En fin mobiltaske kunne det måske blive til set i et af DROPS magasiner

Dette lille søde hæfte er blevet godt passet på, det er helt tilbage fra 2003.

Opskrifter på grydelapper - det kunne jeg godt tænke mig at kunne lave
 
Det var denne CD-rom jeg fandt på biblioteket - altså smart, da jeg ikke altid er så god til at forstå tegninger og bedre kan lide at lære noget "live".

Nu må vi se, hvad der kommer ud af det :-)

2 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se noget du har strikket :)
  Jeg starter på strikkeskole ved min svigermor på tirsdag, har længe gerne villet strikke og hun siger jeg sagtens kan når jeg kan finde ud af at hækle, så tirsdag går jeg igang under kyndig vejledning :)

  Er det i forbindelse med arbejde at du er flyttet til Bornholm? Det må da være et fantastisk smukt sted at bo :)

  SvarSlet
 2. Jeg lover dig, at så snart jeg begynder at få noget strikker, så ryger det på bloggen :)

  Det lyder som en rigtig god idé at gå i lære hos svigermor :) Jeg kender ingen i nærheden som kan hjælpe mig, så jeg har selv tænkt lidt over sådan noget som en strikkecafé i ny og næ - sådan én er der faktisk i Rønne :p

  Jeg flyttede her i juni måned til Bornholm. Jeg fik tilbudt en midlertidig stilling og tænkte, at Bornholm da kunne være et meget skægt sted at bo. Der er også rigtig flot herovre og virkelig idyllisk om sommeren! Dog må jeg indrømme, at jeg savner Jylland :)

  SvarSlet

Tak for dit besøg på min blog - læg gerne en kommentar, det bliver jeg så glad for :-)