Suppe til 2 personer:
300-400 g sød kartoffel eller evt. almindelig kartoffel i stedet.1 cm ingefær
1 rød peberfrugt
2 fed hvidløg
1 skalotteløg
1 stængel citrontimian
Evt.: Brøndkarse til pynt
Brød med tomatsalsa:
5 store cherrytomater1 dåse flåede tomater
Et halvt bundt basilikum
2 fed hvidløg
2 kviste timian
En halv tsk. kryddersalt
1 knivspids friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie
Evt. lidt revet ost som topping
Kartoflerne koges sammen med de øvrige ingredienser, undtagen brøndkarsen, i ca. 15 minutter til de er møre.
Blandingen blendes og er klar til servering. Ved servering kan evt. pyntes med brøndkarse.
Tomaterne hakkes fint og blandes med hakkede flåede tomater, hakket basilikum, revet hvidløg og hakket timian. Blandingen smøres på brødene, der toppes evt. med lidt ost og brødene sættes i ovnen ved 180 grader i ca. 5 minutter. Det kan anbefales, at sætte brødene ind i ovnen uden tomatsalsa lige et par minutter til at starte med, hvis man gerne vil have brødet ekstra sprødt.
Velbekomme :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak for dit besøg på min blog - læg gerne en kommentar, det bliver jeg så glad for :-)