Aftenens menu stod på agurkesuppe med grønt - én af Lene Hanssons mange opskrifter. Det smagte fint - men jeg må indrømme, at jeg synes det er lidt en speciel ret.
Opskrift
150 g. frisk eller tør båndpasta
½ løg
2 agurker
½ tsk. salt
1/4 fennikel
1/4 gulerod
1/4 squash
1 spsk. olivenolie
1 stilk merian
Fremgangsmåde
- Skær løget fint og steg det i olivenolie.
- Tilsæt skrællet agurk skåret i store stykker.
- Steg det et par minutter og tilsæt merian og en anelse salt.
- Tilsæt 2 dl. vand og lad det koge i ca. 10 minutter. Tilsæt vand efter behov.
- Tag merianstilken op og blend agurke- og løgblandingen i en blender indtil den er cremet. Lad den køle af.
- Kog frisklavet pasta i saltet vand, til den er "al dente", ca. 6-7 minutter.
Kog tør pasta efter anvisningen på pakken. - Skær fennikel, gulerod og squash i meget fine terninger. Marinér dem i olivenolie og salt i et par minutter.
- Hæld suppen op i en skål. Placer pastaen i midten og anret grøntsagsblandingen ovenpå.
- Pynt med en stilk merian og dryp med olivenolie.
- Server tomatsalat til suppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak for dit besøg på min blog - læg gerne en kommentar, det bliver jeg så glad for :-)