onsdag den 24. august 2011

Agurkesuppe med pasta og grønt


Aftenens menu stod på agurkesuppe med grønt - én af Lene Hanssons mange opskrifter. Det smagte fint - men jeg må indrømme, at jeg synes det er lidt en speciel ret.


Opskrift
150 g. frisk eller tør båndpasta
½ løg
2 agurker
½ tsk. salt
1/4 fennikel
1/4 gulerod
1/4 squash
1 spsk. olivenolie
1 stilk merian


Fremgangsmåde

  1. Skær løget fint og steg det i olivenolie.
  2. Tilsæt skrællet agurk skåret i store stykker.
  3. Steg det et par minutter og tilsæt merian og en anelse salt.
  4. Tilsæt 2 dl. vand og lad det koge i ca. 10 minutter. Tilsæt vand efter behov.
  5. Tag merianstilken op og blend agurke- og løgblandingen i en blender indtil den er cremet. Lad den køle af.
  6. Kog frisklavet pasta i saltet vand, til den er "al dente", ca. 6-7 minutter.
    Kog tør pasta efter anvisningen på pakken.
  7. Skær fennikel, gulerod og squash i meget fine terninger. Marinér dem i olivenolie og salt i et par minutter.
  8. Hæld suppen op i en skål. Placer pastaen i midten og anret grøntsagsblandingen ovenpå.
  9. Pynt med en stilk merian og dryp med olivenolie.
  10. Server tomatsalat til suppen.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for dit besøg på min blog - læg gerne en kommentar, det bliver jeg så glad for :-)